Hypnotherapie bij PDS

Hypnotherapie blijkt bij PDS-klachten een positieve tot zeer positieve werking te hebben en artsen verwijzen vaker door naar een in PDS gespecialiseerde hypnotherapeut. Deze werken volgens een door prof. dr. Whorwell en hr. Mahony ontwikkeld protocol welke wetenschappelijk onderbouwd is.
 

Met lichaamsgerichte oefeningen, ontspanning en visualisaties leer je het maag-darmkanaal te beïnvloeden. De darmen leren ontspannen en normaal (zonder krampen) te functioneren waardoor pijn kan afnemen. Behandeling daarnaast richt behandeling zich op anders met spanning en stress om te gaan, informatie, leefregels, oefeningen, voeding kunnen ook een onderdeel zijn van het traject. 

Hypnotherapie is te volgen bij een in PDS gespecialiseerde hypnotherapeut, maar ook comfortabel vanuit je eigen huis. Onderzoek laat zien dat dit even effectief is als bij een therapeut in de praktijk.

 

Voordelen hypnotherapie:

  • wetenschappelijk bewezen

  • ruim 85% mensen effectief

  • geen bijwerkingen

  • geen dieet of beperkingen

  • zelf genezend vermogen

  • resultaten zijn blijvend

hypnose II.jpg
Ervaar hier hoe een sessie aanvoelt.

Luister dit bestand bij voorkeur met een comfortabele koptelefoon.

"Hypnotherapie biedt een unieke oplossing voor het probleem PDS omdat het een breed scala aan pathofysiologische processen kan wijzigen om zo tot symptoombestrijding te komen".

Prof dr P. Whorwell MDL arts Manchester (UK)

Dr Whorwell.jpg

Wil je weten waarom en hoe hypnotherapie werkt bij jou klachten? 

Lees dan vooral verder, want darmgerichte hypnotherapie is de beste oplossing bij diarree, obstipatie opgeblazen gevoel, misselijkheid. Dit zijn allemaal symptomen van het prikkelbare darm syndroom