E-book
de beste behandelingen bij PDS

Cover 4.jpg

14
jaar ervaring

85%
Cliënten verbetert of hersteld zijn klachten

14.500+ p/j
keren gedownload

Heb ik PDS?

Het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) is een veel voorkomende stoornis van het maag-darmkanaal.

Deze darmstoornis is ook bekend als spastische darm of Irritable Bowel Syndroom (IBS). 

Naar schatting heeft 10 - 20% van de Nederlanders hier last van. De meest voorkomende symptomen zijn buikpijn, krampen, opgeblazen buik, diarree, of obstipatie, soms ook afwisselend. 

Daarnaast kun je last hebben van maagklachten, moeheid, slaapproblemen of lage rugpijn. Deze klachten kunnen je behoorlijk belemmeren in je dagelijkse leven.

Wanneer je je herkent in deze klachten, de diagnose PDS hebt gekregen of doorverwezen bent voor darmgerichte therapie, lees dan vooral verder.

pds-de-kracht-van-gedachten - kopie.png
elja-van-den-berg - kopie.png
Mijn naam is Elja van den Berg

Buikpijn, diarree en/of obstipatie, misselijkheid en vermoeidheid kunnen je dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. 

Mijn naam is Elja, naast ervaringsdeskundige ben ik medisch hypnotherapeut, gespecialiseerd in de behandeling van PDS bij zowel volwassenen als kinderen.

In mijn praktijk zie ik bij de meeste cliënten de klachten na een paar weken al verbeteren. En zelfs mensen met ernstige klachten die na het programma klachtenvrij zijn. 

Wetenschappelijk onderzoek laat ook zien dat ruim 80% van de mensen na behandeling met darmgerichte hypnotherapie geen of veel minder klachten meer heeft. 

Om nog veel meer mensen te helpen, bied ik deze therapie aan in een effectief online programma.

Eline

"Een praktisch en handzaam boek. Leest makkelijk weg en helpt mij eindelijk begrijpen wat PDS is en wat ik zelf kan doen." Aanrader!

Gerard K.

"Diverse invalshoeken om PDS te behandelen helder en eerlijk over PDS.... Een echte aanrader".

pexels-jonathan-borba-4644338 (1).jpg

Jolinde J.

"Je geeft een helder overzicht wat de behandelmethoden zijn bij PDS en het heeft mij over de streep getrokken om met darmgerichte therapie aan de slag te gaan en ik heb er geen dag spijt van gehad".